Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Üye Ol anında 20.00 TL kazan

Sakal Kremi Nedir?

08-07-2020 15:13
Sakal Kremi Nedir?

Sakal Kremi Nedir?

Sakal kremi, sakal bakımı amacıyla kullanılan ve sakalı besleyici bileşenler içeren kozmetik ürünlerdir. Sakalın yapısını ve bakımlı olmasını sağlarken diğer fonksiyonu da sakalları kolay şekillendirmeye yardımcı olmasıdır. Sakal kremleri krem ve yağ formunda üretilirler. Sakal bakım yağı ve sakal kreminin temelde görevleri aynıdır. Sakalı nemlendirir, sakalı besler, kaşıntıyı ve kepeklenme sorunlarını giderir, sakal köklerini ve cildi destekler, sakalı yumuşatarak, kolay şekil almasını ve sağlıklı uzamasını sağlar. Sakal kremi, sakalları dağınık görünümden uzaklaştırmak, cildinizi rahatlatmak için kullanılan ürünlerdir. Sakal losyonlarından yapıca farklıdırlar, losyonlar daha çok alkol temelli ferahlatıcılardır balsamlar ise daha kremsi ve yağ bazlı bileşenlerle oluşturulur. 


Sakal kremi de sakal bakım yağı ile benzer ürünlerdir. Sakal bakım yağları kremlere nazaran kolay emilim sağlayan yağ bazlı ürünlerdir. Cilt için ve kıl kökleri için besleyici değerde bileşenlerdir. Yağlar doğal içeriklerdir, ciltle ve sakal yapısıyla uyumludurlar. 


Sakal bakım yağının kısaca temel fonksiyonları şunlardır: sakalı kökten uca besler. Sakal altında kalan ve ihmal edilmiş cildi nemlendirir, güçlendirir, cildi canlandırır. Kepek sorunlarını ortadan kaldırır, doğal ve antienflamatuvar etkileri olan bileşenler içeren sakal bakım yağlarının iltihabı önleme özellikleri bulunur, sivilce önleyici etkiler sağlar. Koparak dökülme sorunlarına yardımcı olur. Sakalı bakımsız görüntüden ve kabarmış uzun sakal görüntüsünden kurtarır. Sakal bakım yağı sakal kremleri gibi en temel sakal bakım ürünlerinden biridir. Hatta sakal bakımı denildiğinde ilk akla gelen ürün türü.



 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.